Hirdetés

Összecsukható telefont mutatott be az OPPO, ami a Samsung Galaxy Z Flip riválisa lehet



|

A Find N2 Flip a lehető legnagyobb fedlapi kijelzővel rendelkezik, és minden másban is igazi zászlóshajó-modell.

Hirdetés

Az OPPO hivatalosan is bemutatta első nemzetközi piacokra szánt összecsukható csúcskészülékét, az OPPO Find N2 Flip-et. Az okostelefon a kategóriában rekordméretű fedőlapi kijelzőt, hosszú élettartamú, gyorsan tölthető akkumulátort és egy sor új funkciót kínál a felhasználóknak - közölte a kínai mobilgyártó.

A Find N2 Flip fedlapi kijelzője 3,26 hüvelykes, azaz a jelenleg elérhető flip stílusú telefonok közül a legnagyobb. Egyszerre akár hat értesítést is megjeleníthet egy nézetben, és szelfiket is készíthetünk vele anélkül, hogy kinyitnánk a telefont.

Hirdetés

Főképernyője egy 6,8 hüvelykes E6 AMOLED kijelző 21:9-es képaránnyal és egyenletes, 120 Hz-es adaptív képfrissítéssel. Tükröződésgátló fóliával látták el, fényereje pedig az 1600 nitet is elérheti, azaz napfényben is jól látható. A gyűrődésmentes összecsukásról a második generációs Flexion Hinge zsanérok gondoskodnak. A telefon a TÜV Rheinland tanúsítványa szerint 400 ezer összehajtást és kinyitást bír ki. A ColorOS 13 felhasználói felületet az OPPO a kinyitható formátumhoz igazította.

Az 50 megapixeles főkamera a Sony IMX890 érzékeljére és f/1.8-as objektívjára építkezik, és renedelkezik nagylátoszögű móddal és autófókusszal. Akkumulátora 4300 mAh-s, a gyártó szerint ez átlagos használat mellett elég az egész napos használatra.

Egyelőre nem tudni, mikor érkezik Magyarországra a készülék, az OPPO ezt hamarosan közli.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.