Hirdetés

Összehajtható helyett feltekerhető mobilokat akar a BOE



|

A következő-generációs okostelefonokba tervezte a feltekerhető, 12,3 hüvelykes kijelzőjét a kínai BOE.

Hirdetés

Mindenki azt hitte, hogy a következő nagy szenzációt az összehajtható mobilok jelentik majd, azonban úgy tűnik, hogy a gyártók fokozott figyelme ellenére egyelőre mégsem váltják be a hozzájuk fűzött reményeket ezek az eszközök. Ebben a nagyon felgyorsult világban ráadásul sokak számára "már olyan 2019-es..." egy összehajtható mobil, ezért valami mást, újat akarnak. A kínai BOE pedig igyekszik is kiszolgálni a következő-generációs mobilokat. 

Hirdetés

A SID Display Week során egy 12,3 hüvelykes, feltekerhető mobilos kijelző prototípusát mutogatja a gyártó. A feltekerhető kijelző nem új dolog, sőt, van az LG-nek feltekerhető tévéje is, ez a mostani mégis érdekes demó, ugyanis betekintést ad abba, hogyan nézne ki egy feltekerhető mobil. 

Fontos megjegyezni, hogy a mostani prototípus nem érintésérzékeny, vagyis nem áll készen arra, hogy ebben a formában beépítsék egy okostelefonba vagy táblagépbe. Ehhez még idő kell. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.