Hirdetés

Percek alatt elkapkodták a Huawei összehajtható mobilját



|

Megjelent a boltokban a Huawei Mate X, de percek alatt elkapkodták az emberek az összes elérhető darabot.

Hirdetés

A Huawei márciusban mutatta be az első összehajtható okostelefonját, a Mate X-et. Októberig kellett várni arra, hogy végül megjelenjen. Október 23-án ugyanis előrendelhetővé vált Kínában. 

Hirdetés

A napokban aztán ténylegesen is megszerezhető lett, és megtartották az első villámvásárt. Azt nem tudni, hogy a Huawei alábecsülte a keresletet vagy pedig egyszerűen tarol majd a Mate X, de a jelentések szerint percek alatt az összes készüléket elkapkodták az emberek. Legközelebb november 22-én lesz hasonló villámvásár. 

A készüléket 8 hüvelykes OLED-kijelzője mellett Kirin 980-as lapka, 5G-s modem, 8 GB RAM, 512 GB tárhely és 55 wattos gyorstöltés jellemzi. Ez utóbbi a bemutató pillanatában a leggyorsabb volt a világon, de azért még ma is legyőzi a riválisok többségét. 

A Mate X vételára igen magas, Kínában jelenleg 2200 eurónak megfelelő összegért árulják - ha épp van még belőle. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.