Hirdetés

Összehajtható iPhone fejlesztésén dolgozik az Apple



|

A Bloomberg értesülései alapján a vállalat már elkezdte a kijelző prototípusainak tesztelését.

Hirdetés

Nemrégiben kiszivárgott fényképeken láthattunk először a Xiaomi első összehajtható okostelefonját, és a híresztelések szerint több ázsiai gyártó is dolgozik hasonló készülékeken. Egyáltalán nem meglepő tehát, hogy az Apple is fejleszti a saját összehajtható iPhone-ját, amelyhez a vállalat már állítólag teszteli a képernyő működését.

A Bloomberg információi szerint az iPhone Flip néven emlegetett készülékhez jelenleg több különböző méretű képernyőt is kipróbálnak az Apple mérnökei, de legtöbb esetben a teljesen kihajtott kijelző nagyjából akkora, mint az iPhone 12 Pro Max készüléké.

Hirdetés

A dizájn valamennyire hasonlíthat a Samsung Galaxy Z Flip megoldására, vagyis a kisebb képernyő kihajtható egy nagyobb, hagyományos okostelefon méretéhez hasonló kijelzőhöz.

A híresztelések alapján az Apple új fejlesztése közel sem biztos, hogy a fogyasztói piacra fog kerülni még évekig, de amikor igen, akkor sem várhatóan a fő, számozott iPhone széria részeként. A következő Apple okostelefon az iPhone 13 lesz, amely szenzorsávja állítólag kisebb, viszont a készülék a 12-höz képest egyik kicsit vastagabb lesz majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.