Hirdetés

A Huawei is akar félbehajtható okostelefont



|

A 2019-es Motorola Razr nagy hullámot is elindíthat: a jelek szerint valami hasonlóban gondolkozik a Huawei is.

Hirdetés

A Motorola a 2019-es Razr segítségével újragondolta az összehajtható mobilok formavilágát. A nemrég előásott szabadalmi bejegyzések szerint hasonló kagylóformában gondolkozik a Xiaomi, és most kiderült, hogy már a Huawei is. 

Hirdetés

A Huawei szabadalma a WIPO adatbázisából került elő, a dokumentumhoz mellékelt fotók pedig olyan mobilt ábrázolnak, amit pont úgy lehet félbehajtani, mint az új Razt készüléket. 

A kivitelezés az eddigi információk alapján nem olyan lenne, mint a Motorolánál. Bár a Huawei szabadalma mellé márciusi dátum került, azt csak november közepén ásták elő. Igazából pontosan azon a napon, amikor a Mate X a boltokba került. 

Az effajta szabadalmak persze nem okoznak túl nagy meglepetést, sok gyártó akar élre kerülni az összehajtható mobilok piacán. Azt pedig még senki sem tudja, hogy melyik forma lesz telitalálat. Egyelőre a 2019-es Razr okozta a legnagyobb izgalmakat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.