Hirdetés

Összehajtható mobilként támad fel a Motorola Razr



|

A Motorola állítólag elérkezettnek látja az időt, hogy feltámassza a 2004-es világsikert, a Motorola Razr készüléket.

Hirdetés

A Motorola egy ideje már fontolgatja a Razr márka feltámasztását, azonban a jelentések szerint most elszántabb, mint valaha. A cég állítólag elérkezettnek látja az időt arra, hogy a 2004-es világsiker, a Motorola Razr alapján letegyen valamit az asztalra. 

Hirdetés

A The Wall Street Journal úgy értesült, hogy a Motorola egy összehajtható mobilt akar a piacra dobni, 1500 dolláros vételár mellett. 

Ez elég sok egy okostelefonért, de az eddigi szivárgások alapján a Samsung és a többi gyártó is legalább ennyit kér majd a jövőbe mutató technológiákra építő mobilokért. 

Az összehajtható mobilokat szükség esetén táblagépként is lehet majd használni. Némi hátrány persze, hogy ha az eszközöket külön vásároljuk meg, akkor azok nem csak olcsóbbak, valószínűleg strapabíróbbak is. 

Sajnos a mostani jelentés további részleteket nem említ, csak annyit, hogy a Motorola először 200 000 készüléket gyártana, illetve februárt célozta meg a megjelenéshez. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.