Hirdetés

A nosztalgia csúcsa lett az összehajtható Motorola Razr



|

Hivatalosan is bemutatkozott az összehajtható Motorola Razr, amely a visszajelzések szerint sokkal strapabíróbb és menőbb, mint a többi hajtogatós mobil.

Hirdetés

Az eredeti Motorola Razr óriási siker volt annak idején - a gyártó eredetileg 2004 őszén adta ki, a nevét pedig razor-nek, azaz borotvának kell ejteni. Több kiadást is megért, egy későbbi verziója megkapta az akkor még teljesen újszerű iTunes támogatást is. A gyártó sok-sok pletyka és szivárgás után most végre hivatalosan is feltámasztotta a nevet és a készüléket. Itt az új Motorola Razr, 6,2 hüvelykes összehajtható kijelzővel. 

Hirdetés

Kinyitva nagyjából akkora, mint egy normál okostelefon, és a kijelző megfelelő arányai miatt használni is olyan érzés. A motorháztető alatt Snapdragon 710 chip dolgozik, szóval izomzat terén középkategóriára kell számítani, de a gyártó szerint szükség volt a kompromisszuma a hosszabb üzemidő érdekében. Az akku ugyanis csak 2510 mAh kapacitású, és 15 wattos gyorstöltésre képes. A 6 GB RAM-ot 128 GB tárhely egészíti ki. 

A 16 megapixeles, f/1.7-es kamera elektronikus stabilizálást kapott, becsukott állapotban szelfizésre is jó. A belső szelfikamera 5 megapixeles, és egy szenzorsávba dugták el. 

Az Android 9-cel szerelt okostelefon legfőbb érdekessége a 21:9 képarányú, összehajtható pOLED-kijelző, 2142 x 876 felbontással. Elvileg ezt is műanyag borítja, de a gyártó szerint sokkal ellenállóbb, mint a piacon lévő megoldások (már ha tetszenek érteni, melyik gyártó melyik hírhedt modelljére céloznak ezzel, khm, khm). Ráadásul a zsanérok teljesen zártak, így a készülék vízálló is. A külső panel 2,7 hüvelykes, 600 x 800-as, szelfizés közben nézhetjük rajta saját ábrázatunkat.

A Motorola Razr feketében lesz kapható, az árát még nem árulták el, de elvileg 1500 dollár lesz, és januárban kerül a boltok polcaira. "Szárazon" átszámolva ez 450 ezer forint környéke, ami azért eléggé húzós - mellette szól a nosztalgiafaktor összeházasítása a legújabb technológiás összehajtható kijelzővel, de azért hardveres szinten egyáltalán nem az a kategória. Meglátjuk, hogy ettől még rákattan-e az istenadta nép.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.