Hirdetés

Összeköti az Androidot és a Windowst a Samsung és a Microsoft



|

Nincs még egy olyan okostelefon-széria, amelyben annyira benne lenne a Microsoft keze, mint a Galaxy Note 10 sorozatban.

Hirdetés

Bár nem építettek forradalmi újdonságokat a Galaxy Note 10 modellekbe, azok mégis elképesztően sokoldalú és erős készülékek lettek. A The Verge pedig külön felhívta rá a figyelmet, hogy a Galaxy Note 10 széria kapcsán a Samsung és a Microsoft egy szoros együttműködésbe kezdett. 

Hirdetés

A két óriás az androidos appok piacán keresztül szeretné áthidalni azt a szakadékot, ami továbbra is megvan az androidos mobilok és a windowsos PC-k között. A bemutatón Satya Nadella, a Microsoft ügyvezetője is ott volt, és kijelentette, hogy ez az együttműködés egy új fejezetet jelent, és tényleg meg akarják szüntetni a mobilok és a PC-k közötti űrt. 

Ennek keretében a Samsung gyárilag telepíti a Your Phone appot a Galaxy Note 10 modellekre. Ezzel a szöveges üzenetek, az értesítések és a kijelző tartalma is PC-re küldhetőek, de a OneDrive szinkronizálásának hála a fotók is felkerülnek a Microsoft felhős tárhelyébe (bár ez sajnos nem említhető egy lapon a Google Fotókkal). A jövőben a Your Phone app a PC-n keresztüli telefonálást is lehetővé teszi majd. 

A DeX használata pedig sosem volt még ilyen egyszerű, és windowsos PC-hez is csatlakoztathatóak a Galaxy Note 10-ek: ilyenkor a PC-ről is elérhetőek a mobilos appok. 

A Galaxy Note 10 modelleken gyárilag rajta lesz a Word, az Excel, a PowerPoint és az Outlook is, a készüléket pedig maga a Microsoft is árusítja a boltjaiban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.