Hirdetés

Összeszedtük a legviccesebb videochates bakikat



|

Itthon is lassan már egy éve, hogy a koronavírus új nehézségeket, új kihívásokat teremtett mindennapjainkban. A videocsatek például általánossá váltak, mégis, bármikor megtréfálhatnak bennünket.

Hirdetés

A járványhelyzet miatt egyik napról a másikra kellett átállnunk a videochateken keresztüli megbeszélésekre, oktatásra vagy épp bírósági meghallgatásokra. Immár egy teljes éve él így az egész világ, szóval talán ennyi idő alatt már sikerült megtanulnunk a Zoom és társai rendeltetésszerű használatát. Vagy mégsem?

Mutatunk nektek 10 olyan videochates bakit, ami egyrészt remélhetőleg jókedvre derít titeket, másrészt arra is rámutathat, hogy vannak pillanatok, amik után már csak felfele vezethet az út, legyen szó arról, ha lenémítva mondasz köszönőbeszédet egy virtuális díjátadón, vagy ha nemcsak ügyvéd vagy, de hirtelen macska is.

Hirdetés

Ha tetszett nektek a videó, akkor mindenképp hagyjatok alatta egy like-ot, illetve mindenképp iratkozzatok fel a YouTube-csatornánkra, és bökjétek be a csengettyűt is, hogy értesítést kapjatok az új videókról már azok publikálásának pillanatában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.