Hirdetés

Összeszedtünk minden fontos tudnivalót a Windows 11-ről



|

A Microsoft hivatalosan is leleplezte a Windows operációs rendszerek következő generációját, szóval bőven van miről mesélnünk ebben a videóban.

Hirdetés

A tegnap végre hivatalosan is lehullott a lepel a Microsoft legújabb operációs rendszeréről a Windows 11-ről. Sok izgalmas részletet bejelentettek, ebben a videóban ezekről mesélünk nektek. Van tehát bőven miből csemegézni, az alábbi videóban pedig pontosan így is tettünk.

Összeszedtük, milyen fontos változásokra számíthatnak majd a Windows 11 felhasználói, és bizony lesznek közötte olyanok is, melyek miatt nem csak ők, hanem a különféle alkalmazások fejlesztői is nagyon örülni fognak.

Hirdetés

Ha tetszett, amit láttatok, akkor bátran iratkozzatok fel a PC World és GameStar közös YouTube-csatornájára, és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.