Hirdetés

Öt színben jöhet az HTC U 11 csúcskészülék



|

Ez lesz a gyártó új zászlóshajója - az okostelefon szélei pedig érintésérzékenyek lesznek.

Hirdetés

Elsőre mindenki úgy gondolta, hogy az HTC következő csúcstelefonja HTC 11 néven érkezik, és az HTC 10 utódja lesz. Az elmúlt hónapok alatt kiderült, hogy az HTC 10-nek nem lesz utódja, az HTC-nek új zászlóshajója viszont igen. 

Hirdetés

Evan Blass jól értesült forrásai szerint az új csúcstelefon neve HTC U 11 lesz, és öt színben érkezik majd a boltokba: fehérben, feketében, kékben, pirosban és ezüstben. Ezt a modellt emlegetik egyébként Ocean kódnév alatt. 

Elvileg 5,5 hüvelykes Super LCD kijelző kerül majd bele, 1440 x 2560-as felbontással. Ez alatt egy Snapdragon 835-ös SoC dolgozik majd, ami nyolcmagos, 2,45 GHz-en ketyegő processzort és Adreno 540-es GPU-t jelent. 4 GB RAM és 64 GB tárhely társul ehhez, 12 megapixeles hátlapi és 16 megapixeles előlapi kamerákkal, valamint egy nagyobb akkuval. 

Ha minden igaz, akkor vízálló is lesz, Android 7.1-et kap gyárilag, és nem hiányzik majd az ujjlenyomat-olvasó róla. A ház oldalai érintésérzékenyek lesznek. 

A bemutatóra május 16-án számíthatunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.