Hirdetés

A Panasonic televízió már több mint 100 éve minőséget kínál



|

Kevesen lehetnek azok, akiknek semmi nem jut eszébe a világ egyik legfontosabb gyártójáról, a Panasonic-ról. A Panasonic televíziói a minőség megtestesítői, és sok szempontból jelentik a képalkotó technológiák jelenleg elérhető szabványát.

Hirdetés

A japán vállalat 1918-ban alakult, ám eleinte csak izzószálakat állított elő. Több mint száz év elteltével a portfóliója már sokféle terméket tartalmaz, kezdve a hűtőszekrényektől és légkondícionálóktól a televíziókon, rádiókon és számítógépeken át a fényképezőgépekig és az autóipari alkatrészekig. A Panasonic termékválasztéka rendkívül széles, de mi most egyetlen területre fókuszálunk különösen: a Panasonic TV-re.

Hirdetés

Ami a TV-ket illeti, a Panasonic jelenleg a negyedik legnagyobb előállító ezen a területen. Ez a szegmens magában foglalja a viszonylag már általános okos TV-ket, Ultra HD televíziókat vagy a jelenlegi piacvezetőket - az OLED TV-t. A Panasonichoz egy érdekes rekord is fűződik- 2010-ben ez a cég mutatta be a legelső 3D plazma TV-t.

Nappali - akár a moziban

A legfejlettebb technológia, amelyet jelenleg a Panasonic TV-n találhatunk, az az OLED panel. Hogy miben különbözik más LCD vagy LED TV-ktől? Mindenekelőtt, úgy fogod érezni, mintha a nappalidban lévő kanapé helyett a moziban ülnél. Az OLED nagyszerű színeket, elmosódásmentes képeket és igazán mély fekete színt biztosít.

A nagy teljesítményű Studio Color HCX2 processzornak köszönhetően a Panasonic TV a lehető legjobb képet kapja, és a kihívásokkal teli jelenetekben még a legapróbb részleteket is felfedi. Az Accurate Color Drive technológiával való közös munka eredményeképp a színmegjelenítés is rendkívül pontos. Ez számodra valósághű és élettel teli képeket jelent, a filmkészítők számára pedig azt, hogy munkájukat a kívánt formában és minőségben hozhatják létre. Még az ilyen dolgokból is lenyűgöző élmények születhetnek. És a Panasonic mindezt lehetővé teszi.

A Panasonic TV-kkel könnyen eljuthatsz a szórakozás filmes és televíziós világába. Ráadásul ezen eszközök okos funkcióinak köszönhetően a lehetőségek még nagyszerűbbek. Természetesen egyidejűleg több műsorszórási szabvány és alkalmazás is támogatott, amelyeket egyszerűen telepíthetsz a tévédre.

A cikk támogatói tartalom, nem a PC World szerkesztősége készítette.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.