Hirdetés

Papíron már most király a OnePlus 6



|

Az AnTuTu mérésein a valaha volt legmagasabb pontszámot érte el a következő OnePlus okostelefon.

Hirdetés

A OnePlus 6-ról eddig annyit tudunk, hogy valószínűleg belóg majd a kijelzőjébe egy szenzorsáv (mint az iPhone X-nél - ahogy a trend megköveteli); erős hardvert kap, illetve elképzelhető, hogy üveg hátlapot

Hirdetés

A legutóbbi szivárgások most több dolgot is megerősítettek. Az Android Central olyan képernyőképekhez jutott hozzá, amelyek az AnTuTu mérési eredményeit mutatják egy OnePlus 6 készüléken (OnePlus A6000). A készülék 276 510-es pontszámot ért el, ez a valaha mért legmagasabb ebben az adatbázisban. Még a Xiaomi eddig be nem jelentett gamerkészülékét is megelőzte. 

Ez azt jelenti, hogy Qualcomm Snapdragon 845-ös lapka lesz benne - mindez persze nem túl meglepő, a OnePlus mindig az aktuális legjobb Qualcomm chipet választja. 

Természetesen a magas mérési eredmény még nem jelent hibátlan felhasználói élményt, így várni kell, hogy kiderüljön, mit tud a OnePlus 6. 

Az mindenesetre a képernyőképek alapján biztos, hogy a hosszított kijelző felső részén látható kivágás (az ikonok közötti határozott szünet) egy belógó szenzorsávra utal. 

A 6,28 hüvelykes, 19:9-es OLED-kijelzőről, az üveg hátlapról és a megújult multitaskingról pedig az Oppo R15 (a OnePlus 6 alapja lesz) szivárgása árulkodott

A OnePlus 6 akár már ebben a hónapban bemutatkozhat - de valószínűbb, hogy valamikor június környékén jön, körülbelül egy évvel a OnePlus 5 után. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.