Hirdetés

Passzol az új Gmailhez a megújult Google Drive



|

A napokban mindenkinél átalakul a Google Drive - az új dizájn passzol ahhoz, amit a Gmailtől kaptunk.

Hirdetés

A Google nemrég újította meg a Gmailt, mind dizájnban, mind funkciókban. Az óriás ezt követően több más szolgáltatását is frissíti. Megváltozik például a Google Drive webes kiadása. 

Hirdetés

Természetesen a Google Drive használata marad a régi, a változások alapvetően csak a dizájnt érintik: módosulnak a színek, illetve az ikonok és a gombok helyei. A Google igyekezett az újításokat a legújabb Material Design formakövetelményekhez igazítani. Ezeket láthatjuk egyébként az új Gmailben is. 

A Google célja az volt, hogy reszponzív és hatékony élményt nyújtson a Drive felhasználóinak. Ebben segít, hogy a gombok elhelyezése változott, némelyik ikon megújult, és változtak a betűtípusok is. A háttér szürke helyett immáron fehér. 

A Google szerint az új dizájn a G Suite összes kiadásához elérhető már, de a napokban minden egyes felhasználóhoz eljutnak a módosítások. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.