Hirdetés

Hatalmasra nőtt a PC World Gold csomagja



|

A rendkívül értékes szoftverválogatáson felül legalább három hardvert is bezsebelhetsz, amennyiben Gold előfizetésünket választod.

Hirdetés

Múlt héten már bejelentettük rendkívüli előfizetési akciónkat, amely keretén belül rendkívül kedvező összegért cserébe nem csak 12 PC World magazin, hanem egy BitDefender Internet Security éves előfizetés, egy gépre telepíthető Windows 10 Pro OEM-licenc is a tiéd lehet egy több tízezer forint értékű szoftvercsomag, valamint egy 35 százalékos kedvezményt biztosító Philips-kupon társaságában. Korábbi cikkünkben kevés szó esett a Gold csomagunkról, pedig abba a Prémium csomag tartalmán felül két garantált és egy válaszható hardveres ajándék is került, ráadásul e csomag  esetén a futár díját is mi álljuk.

Hirdetés

Egyrészt minden Gold előfizetőnknek postázunk egy Alfawise PME1606 okos hálózati csatlakozót, amellyel megteheted az első lépést otthonod okosítása irányába. A dugóval nem csak az újrafelhasználás ellenőrizheted, hanem Amazon Alexa és Google Home támogatásnak köszönhetően akár bonyolultabb feltételeket is beállíthatsz, akár a telefonod ébresztőjéhez igazítva a kávégépet. A csomagba ezen felül a MINISO mini vezetékmentes hangfala is helyet kapott, amely ideális választás lehet azoknak, akik szeretnék egy kis térben kihangosítani kedvenc zenéiket.

Emellett a Gold előfizetőink egy harmadik ajándékot is választhatnak, ami lehet elektromos borotva, vezetékmentes mobiltöltő, vagy akár billentyűzet és egér páros is. Te melyiket választanád közülük?

Az akciós csomagok több tízezer forint kedvezménnyel 24 900 Ft és 31 920 Ft összegért érhetők el. Még több információt a pcworld.hu/elofizetes oldalon találsz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.