Hirdetés

Vidám karácsonyt kíván a PC World!



|

Próbálunk elvonatkoztatni az összes sztereotípiától, a vásárlási láztól a bejgliig, ezért rendhagyóan köszöntjük az év végét.

Hirdetés

Sokféleképpen telt a szerkesztőség utolsó néhány napja, és valószínűleg olvasóink nagy részének is megvolt a betevő adagja rohanásból, ajándékvásárlásból, fadíszítésből, csomagolópapír-zsonglőrködésből és hasonlókból. Ugyanígy egy csomó "megpróbáltatás" is vár mindenkit a kötelező bejglin át a tizenhuszadik rokonlátogatáson át a kajakómáig.

Hirdetés

Lényeg a lényeg: remélhetőleg mindenki úgy tölti az év végét, ahogy az neki a legjobb, és lesz egy kis ideje pihenni, lenyugodni a húzós év után, ráadásul azok társaságában, akik a legfontosabbak számára. Szóval most egyszerűen csak szeretnénk vidám év végi napokat kívánni mindenféle szokástól, meggyőződéstől és egyébtől független tech-mémválogatással.

(Kommentekben várunk ám bármilyen saját készítésű, vagy interneten talált karácsonyi tech-mémet, ünnepek alatt szerzett tapasztalatokat onnantól, hogy "kisfiam, míg sül a pulyka, telepítsd már újra a Windows-t" egészen odáig, hogy "de hát kisunokám, ez a Windows Phone-os telefon még tökéletesen működik, minek kellett ez az új vacak?")

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.