Hirdetés

A PC World előfizetői robotot is építhetnek



|

Gold előfizetésünk részeként a Miniso Mecha Series robotját is beszerezheted, amely akár remek ajándék lehet karácsonyra.

Hirdetés

Továbbra is elérhető a PC World rendkívüli előfizetői akciója, amely keretén belül rendkívül kedvező összegért cserébe nem csak 12 PC World magazin, hanem BitDefender Internet Security éves előfizetés, egy gépre telepíthető Windows 10 Pro OEM-licenc is a tiéd lehet egy több tízezer forint értékű szoftvercsomag, valamint egy 35 százalékos kedvezményt biztosító Philips-kupon társaságában. A Gold csomagunk részeként mindezen felül két garantált terméket - egy Alfawise PME1606 okos hálózati csatlakozót, valamint egy MINISO vezetékmentes hangfalat - és egy választható harmadikat is ajándékba adunk.

Hirdetés

A Miniso Mecha robotja nem csak a remek ár-érték arányának köszönhetően hívja fel magára a figyelmet, ráadásul nem mellékes tényező az sem, hogy egy méretes, mechwarriorszerű robot, versenyautó is egyaránt megépíthető a 257 elemszámú készletből. A termék hat éven felüliek számára jó vétel lehet akár karácsonyra is, pláne, hogy sok eleme más hasonló építőjátékkal is kompatibilis.

Megtetszett az ajánlatunk? További információt a pcworld.hu/elofizetes oldalon találhatsz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.