Hirdetés

PC-s kütyük, amik megváltoztathatják az életed



|

Sokat ülsz gép előtt? Mutatunk néhány olyan kiegészítőt és perifériát, amik praktikusak, hasznosak és nem feltétlenül kerülnek egy vagyonba.

Hirdetés

Néha a legkisebb dolgok is óriási változást hozhatnak. Nem feltétlenül kell kompletten új PC-t, monitort stb. vásárolnod, hogy egy kicsit kényelmesebbé, könnyebben kezelhetővé, jobbá tedd a gép előtt töltött idődet.

Amikor PC-t épít magának az ember, napokat vagy akár heteket tölt az általa ideálisnak tartott konfiguráció összeállításával, majd gondos megépítésével. Ez valóban nagyon fontos, de nem minden: azzal, hogy megszerezted a tökéletes álomgépedet, még nincsen vége a készülődésnek, a kiegészítők, kényelmi berendezések rengeteget dobhatnak a felhasználói élményen. Ezek közül mutatjuk meg nektek azokat, amelyek nekünk is beváltak, vagy amelyeket szívesen bevetnénk otthoni gamer/munka-sarkunkban is.

Kezdjük mindjárt az egyik legolcsóbb, legegyszerűbb kiegészítővel. Ez a szövött textilpad, ami immáron nem csupán annyit nyújt, mint a régi egérpadok, vagyis felépítésre hasonló, ám annál jelentősen nagyobb. Éppen akkora, hogy a billentyűzet és az egér is kényelmesen elférjen rajta. Az ilyen alátétek alja jól tapad az asztallaphoz, felül pedig könnyedén csúszik, emellett a drágább példányok az egér pozícionálását is jobban segítik, mint a sima asztallap. Gépelésnél a csuklódnak is jót tesz a rugalmas feltámasztás, na és persze az asztallap sem sérül, karcolódik.

Gyere, és legyél te is PCW Max tag!

Olvasd tovább minden cikkünket és élvezd a tagoknak járó extra kedvezményeket egész hónapban akár egy pizzaszelet áráért!

Kipróbálom
Már előfizető vagyok, bejelentkezem
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.