Hirdetés

Játssz velünk és nyerj gamer headsetet!



|

PC World Plus és Max olvasóink most néhány egyszerű kérdés megválaszolásával Trust GXT 433 gaming headsetet nyerhetnek.

Hirdetés

Újabb hónap, újabb kvíz indul a PC World Plus és Max csomagunkra előfizető olvasóink számára. Minden hónapban új kvízjátékra hívunk titeket, ahol a kérdéseket megválaszolva esélyetek van megnyerni az adott hónapban felajánlott nyereményt. A tervezésnél úgy gondoltuk, nem a szerencsére bízzuk, hogy ki lesz az adott hónap nyertese, hanem azt is megnézzük, játékos kedvű PC World Plus és Max előfizetőink milyen ügyesen válaszolnak kvízkérdéseinkre.

Éppen ezért a játékot úgy állítottuk össze, hogy a kérdések bár nem túl nehezek, azért számítson, hogy ki találja el mindre a helyes választ. Persze az sem feltétlenül kizáró ok, ha egy-két helyen hibázol, ettől még esélyes lehetsz a győzelemre.

Kvízünk a helyes válaszok mellett a kitöltéshez szükséges időt is figyeli, így hajszálpontos sorrendet tudunk felállítani a válaszadók között. A rendszer működése roppant egyszerű: a legfontosabb, hogy minden kérdésre helyes választ adj, másodlagos szempont pedig az, hogy minél rövidebb idő alatt elkészülj. Hogy minimálisra csökkentsük a csalás és trükközés esélyét, minden előfizetőnk csakis egyszer töltheti ki az adott kvízt, ezt követően már csupán a helyezését tudja ellenőrizni a játék lezárásáig.

Gyere, és legyél te is PCW Max tag!

Olvasd tovább minden cikkünket és élvezd a tagoknak járó extra kedvezményeket egész hónapban akár egy pizzaszelet áráért!

Kipróbálom
Már előfizető vagyok, bejelentkezem
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.