Hirdetés

Pehelysúlyú versenyző lehet az iPhone 15 Pro



|

Az új anyaghasználatnak köszönhetően némi fogyókúrán eshet át az iPhone 15 Pro és Pro Max.

Hirdetés

Vészesen közeleg a naptári nyár vége, amely egyben azt is jelenti, hogy nincs már messze az új iPhone-ok leleplezése sem, hiszen ezeket mindig valamikor szeptember első heteiben szokta megmutatni a nagyközönségnek az Apple.

Az aktuális tippek szerint ezúttal szeptember 12. vagy 13. lesz a nagy nap, addig is pedig még számíthatunk egy sor "utolsó pillanatos" pletykára. Ilyen az a jelentés is, amely most az új csúcsmodellek súlyát igyekszik megjósolni.

Hirdetés

Korábban több forrás is arra utalt, hogy az iPhone 15 Pro és 15 Pro Max egyik nagy dobása a könnyebb és strapabíróbb titán váz lesz, amely a rozsdamentes acélt váltja majd. Ebből már sejthettük, hogy a következő generációs zászlóshajók valamivel könnyebbek bizonyulhatnak az elődeiknél, most pedig a konkrét számokat is szállította a Revegnus nevű leaker.

Az X-en megosztott posztja szerint az iPhone 15 Pro 191 grammot, a 15 Pro Max pedig 221 grammot fog nyomni, ami 15 és 19 grammos fogyókúrát jelent az iPhone 14 Próhoz és 14 Pro Maxhez képest.

A poszt ugyan nem említi, hogy ez a titán alkalmazása miatt lenne, de a korábbi jelentések alapján joggal következtethetünk erre, annál is inkább, mivel egy júliusi beszámoló nagyobb akkukat jósolt az új almás mobiloknak, ami alapvetően a súly növelésével járna, hacsak nincs valami, ami ellensúlyozza a hatást.  

A pehelysúly azonban nem jön majd olcsón, az elmúlt hónapokban ugyanis több, egymástól független jelentés is arra tippelt, hogy az Apple 100 dollárral megemeli a Pro-kiadások árát, míg az alap iPhone 15 és 15 Plus változatlan ajánlott fogyasztói áron kerülnek piacra. Akárhogy is legyen, heteken belül kiderül az igazság.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.