Hirdetés

Pénteken jöhet a macOS Catalina



|

Az Apple a dán weboldalán szólta el magát, de azóta törölte az információt, amely szerint pénteken érkezik a macOS Catalina.

Hirdetés

Az Apple hivatalosan még nem árulta el, hogy mikor debütál a macOS Catalina. A cég dán weboldalára azonban valahogyan mégis felkerült a megjelenési dátum. A MacRumors el is csípte ezt, így elvileg október 4-én érkezik meg az Apple következő asztali operációs rendszere. Az információt azóta persze törölte az Apple. 

Hirdetés

A macOS Catalina még a júniusi WWDC-n debütált, az iOS 13, az iPadOS 13, a tvOS 13 és a watchOS 6 mellett. Leginkább finomítottak a rendszeren, de azért nagyobb újítások is akadnak, mint például az iPadből másodlagos kijelzőt gyártó Sidecar, az iTunest pedig különálló appokra bontották. 

A megjelenéssel egyszerre debütál Macen az Apple Arcade is, a cég új játékstreaming-szolgáltatása, többplatformos hozzáféréssel. Konkrétan ennek megjelenéséről szólta el magát a dán oldal egyébként. 

Az Apple hivatalos tervei szerint októberben jelenik meg a macOS Catalina, vagyis a véletlen kiderült dátum passzol mindenhez, amit eddig tudtunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.