Hirdetés

Új játékkal, születésnapi tartalmakkal, számos egyéb funkcióval bővül a Facebook Messenger



|

A tizedik születésnapját ünneplő Messenger appot jelentősen felturbózza a Facebook.

Hirdetés

Tíz éve már, hogy leválasztotta az üzenetküldőjét a Facebook, és külön alkalmazásból chatelhetünk barátainkkal (akár úgy is, hogy nincs Facebook profilunk). Ennek örömére újdonságok egész tárházát kínálja most a cég, amiknek részben az a célja, hogy szórakoztatóbbá tegyék a beszélgetéseket, részben pedig az, hogy még kevesebb időt töltsünk az app nélkül.

A Poll Games funkció például lehetővé teszi, hogy csoportbeszélgetésekben olyan kérdéseket küldjünk, mint hogy "Ki az, aki legnagyobb eséllyel küld ajándékokat a saját születésnapján?", vagy "Ki nézne szembe a zombikkal, míg mindenki más elrohan?", és mindenki szavazhasson a beszélgetés valamely résztvevőjére (hasonlóan működik egyébként a That's You nevű PlayStation-játék is). 

Hirdetés

Az Egyesült Államokban lehet majd virtuálisan pénzt küldeni születésnapi ajándékként, szépen becsomagolva, lufik kíséretében. 

Aki a Messengerrel együtt ünnepelne, a Birthday AR effekttel gyertyákat fújhat el, a Messenger is 10 matricacsomagban tematikus matricákat talál, és kétféle új témát is beállíthat.

A mindennapokban hasznos funckióként elérhetővé válik a Facebook kontaktok elküldésének lehetősége is, illetve effektekkel lehet feldobni kifejezéseket. Beállíthatjuk például, hogy ha boldog születésnapot kívánunk egy adott chatben, emojik szálljanak fel.

Az újdonságokról további részletek itt olvashatók, rövid videók is megmutatják, melyik hogyan működik a gyakorlatban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.