Hirdetés

Black Friday-t megszégyenítő PC World akció



|

Év végi előfizetői akciónk keretén belül nem csak Windows 10 Pro licencre és értékes hardverekre csaphatsz le, de egy 35 százalékos Philips kupon is tiéd lehet.

Hirdetés

Január végéig még elérhető a PC World rendkívüli előfizetői akciója, amely keretén belül rendkívül kedvező összegért cserébe nem csak 12 PC World magazin, hanem egy BitDefender Internet Security éves előfizetés, egy gépre telepíthető Windows 10 Pro OEM-licenc is a tiéd lehet egy több tízezer forint értékű szoftvercsomag társaságában. A Gold csomagunk részeként mindezen felül két garantált terméket - egy Alfawise PME1606 okos hálózati csatlakozót, valamint egy MINISO vezetékmentes hangfalat - és egy választható harmadikat is ajándékba adunk.

Hirdetés

Bármelyik csomagunkat is választod, garantáltan megajándékozunk egy egyszeri 35 százalékos kedvezményt kínáló Philips kuponnal, amelyet a philips.hu/shop oldalon válthatnak be előfizetőink. Új porszívót vennél, minőségi kávéfőzőt, netán légtisztítót? Egy 100 ezer forintos termék esetén kuponunkkal például 35 ezer forintot spórolhatsz, amely több, mint a PC World legnagyobb előfizetői csomagjának az ára. Ez valós kedvezmény, nem csak egyetlen nap váltható be, hanem 2020. május 31. éjfélig bármikor aktiválható, jobb mint a legtöbb Black Friday akció.

További információt a pcworld.hu/elofizetes oldalon találhatsz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.