Hirdetés

Picasso lesz a Samsung Galaxy S11 kódneve



|

Természetesen a projekt nem összekeverendő az AMD Zen+ mobilos APU-kkal.

Hirdetés

A Samsung Galaxy S10 szériája még nincs túl régóta ott a boltok polcain, azonban már most kiderült, hogy a Galaxy S11 fejlesztését Picasso kódnév alatt kezdi meg a dél-koreai gyártó. Ez egyébként annyira nem nagy meglepetés azok után, hogy a Galaxy Note 10 Da Vinci kódnéven fut. A jelek szerint a Samsung ezzel irányt váltott az elnevezések terén. 

Hirdetés

A Galaxy S10 szériában még "Beyond 0", "Beyond 1" és "Beyond 2" néven hivatkozott a modellekre a cég. Nem a Samsung azonban az egyetlen, amely a tech szektoron belül épít a Picasso névre. Az AMD Zen+ mobilos APU-k is Picasso szériaként futnak. 

Talán mondani sem kell, egy ilyen kódnév kiszivárgásának a hatására egyből megindultak a találgatások, hogy vajon mire lesz képes a Galaxy S11. Jelenleg kijelző alá épített, láthatatlan szelfikamerát emlegetnek, mások arra következtetnek a kódnévből, hogy komoly dizájnváltás következik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.