Hirdetés

Már kicsúsztatható billentyűzetes 5G-s mobil is jöhet



|

A PDA-telefonokra emlékeztető Astro Slide 5G Transformer Indiegogo-kampánya már fut, jövő tavasszal érkezhet a rendhagyó mobil.

Hirdetés

Valószínűleg sokan emlékeznek még a Nokie E7-re, sőt, a PDA-telefonokra is. Ezekből merít a Planet Computers Astro Slide 5G Transformer nevű új, android okostelefon, amely QWERTY billentyűzetet kapott. Ez elég ritka dolog, mostanra már a BlackBerry sem használ ilyet. Az újdonságnak már megy az Indiegogo-kampánya, és a fizikai, kicsúsztatós billentyűzet mellett azért is érdekes, mert 5G-képes lesz. 

Hirdetés

A 6,53 hüvelykes, full HD+ felbontású kijelző alatt MediaTek Dimensity 1000 rendszerchip található, Mali-G77 MP9 GPU-val, 6 GB RAM-mal és 128 GB tárhellyel. A 4000 mAh-s akku mellett vezeték nélküli töltés, kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó, két USB-C port és jackcsatlakozó jellemzi a készüléket. A hátlapra csak egy darab 48 megapixeles kamera jutott, az előlapra egy 5 megapixeles. 

Az Android 10-re építő mobil akár Linuxot is tud futtatni multi-bootos környezetben. A közösségi finanszírozási kampány során 546 és 637 dollárért lehet belőle foglalni a 2021. márciusi megjelenésre, a teljes vételára majd 911 dollár lesz, ha sikerül piacra dobni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.