Hirdetés

Akciókkal vár PlayIT-re a GameStar és a PC World



|

A kétnapos eseményen természetesen magazinjaink stábja is csinos standdal várja a látogatókat, de ami még fontosabb: egy csomó akciót is hirdetünk erre a hétvégére.

Hirdetés

Azt valószínűleg már az is tudja, aki egy kő alatt töltötte az elmúlt időszakot, hogy most hétvégén a HUNGEXPO rendezvényközpontban beindul a PlayIT őszi gépezete. Szombaton és vasárnap is egy csomó érdekességgel készülnek a szervezők, az esemény pedig egyaránt izgalmas lehet a konzolos és PC-s játékosoknak, a hardverek és szoftverek iránt érdeklődőknek, a cosplay-rajongóknak, a YouTube-videósok és az esport-kedvelőknek, de lesz játék- és filmzenés koncert is a hétvégén, hiszen az új Star Wars filmre felkészülve a 18-i nap a sci-fi jegyében telik, a 19-i pedig a Trónok harcára épül, többek között a sorozat színészeinek közreműködésével. Hű, de ledaráltuk, pedig a felét ki is hagytuk, mert úgyse lehet felsorolni mindent. De most nem is ez a lényeg, hanem az, hogy mi mikkel készülünk erre a hétvégére.

Hirdetés

Egyrészt a Nagyszínpadon a PC World Online főszerkesztője, Bátky Zoltán (avagy a GameStar olvasóknak csak simán BZ) vezeti a műsort, és a videósok, játékbemutatók és egyéb show-elemek között többek között segít bemutatni az új Xbox One X konzolt is. Viszont a kiállítótérben ott lesz a GameStar és a PC World standja is egy HelloWorld osztályteremmel felturbózva, ahová egyrészt azért is érdemes ellátogatni, mert itt alkalom adódik beszélgetni, pacsizni, vagy bármi-egyebezni a magazinok szerkesztőivel.

Emellett viszont csak itt, és csak e két nap alatt lehet nálunk elérni azokat az akciókat, amiket összeválogattunk a show látogatói számára. Nézzük csak szépen, sorban!

GameStar akciók

Van még például a GameStar 2016-os, 12. lapszámából annyi, hogy 2000 forintért odaadjuk - ez azért különleges, mert dobozos, teljes PC-s játék jár hozzá (például Witcher 3: The Wild Hunt, Middle-earth: Shadow of Mordor, Fallout 3), valamint választható filmes vagy játékos poszter. Az aktuális, novemberi GameStar-t pedig egy ajándék tornazsákkal együtt adjuk 2500 forintért. Az olvasnivalók mellé pedig GameStar pólóink is vannak 1990 forintért.

Eleve minden vásárlás mellé ajándék poszter jár, de 2000, 4000, 7000 illetve 10 000 forint elköltése után is adunk különféle ajándékokat. Egyébként pedig, minden 2000 forint feletti vásárlás után automatikusan jár egy ajándék gamer vagy filmes poszter (Emoji, Lego Ninjago, A Szárnyas Fejvadász, Űrvihar,Viszkis, Az igazság ligája, Jumanji).

A fentiek mellett egy hiperkedvezményes, utolsó pillanatos akció keretében lesz nálunk egy rakásnyi a The Division játékból, amit kifejezetten a PlayIT idejére szánt csomagban lehet megkaparintani: a legújabb lapszám és egy The Division játék együtt 6000 forintért zsákolható be.

PC World akciók

Itt leginkább ajándékkal összekapcsolt olvasnivalókat viszünk, ráadásul jó áron. Az aktuális, novemberi PC World magazint például úgy adjuk 1995 forintért, hogy jár mellé egy Gépépítők Kalauza III melléklet, valamint egy teljes verziós Ashampoo CoverStudio 2017 szoftver. Az októberi lapszámot egy Böngészőtuning melléklet, valamint az Ashampoo Disk-Space-Explorer és Start Menu 8 szoftverekkel csak 1500 forint, ahogy ennyibe kerül a szeptemberi számunk is, amihez Ashampoo Uninstaller 2017 szoftver, valamint World of Warships kezdőcsomag jár. Aki pedig az idei, korábbi lapszámokból hagyta ki valamelyiket, most darabonként 1000 forintért pótolhatja.

Találkozzunk a PlayIT-en is, jó szórakozást a show-n, várunk titeket a standnál!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.