Hirdetés

Jó vagy vírusirtásban? Mutasd meg és vigyél haza egy Xbox One-t a PlayIT-ről!



|

A június 1-i budapesti PlayIT a játékok mellett sok más programot is kínál: az ESET Lounge-ban például vírusirtó játékban vehetsz részt, és ha mindenkinél ügyesebb vagy, tiéd lehet egy Xbox One játékkonzol!

Hirdetés

Mint minden évben, idén is budapesti PlayIT zárja a rendezvénysorozat első félévét. A sokféle program közepette érdemes lesz a GameStar standját is meglátogatni, ugyanis egyrészt találkozhatsz a magazin szerkesztőivel és akár korábbi GameStar és PC World lapszámokat is bezsákolhatsz kedvezményes áron, de ami még izgalmasabb, hogy versenybe szállhatsz egy Xbox One játékkonzolért!

Hirdetés

Az ESET Lounge nevű helyszínünkön egy vírusirtó játékban vehetsz részt: az ESET Cyber Hunterben persze nem valódi vírusirtó szoftvert kell írni, inkább az ügyességedre lesz szükség. Minél jobban teljesítesz, annál több ajándékot vihetsz haza, bár eleve minden résztvevőnek jár egy garantált szuvenír. 450 pontot elérve egy fidget spinnert is bezsákolhatsz, 650 pontnál egy színezhető hátizsák a jutalom.

Aki pedig délután 4 óráig a legmagasabb pontszámot éri el, az viheti haza az Xbox One S 500 GB játékkonzolt, Rare Replay játékgyűjtemény társaságában!

Mellé egy olyan állványt is kap a csomagban, amin függőlegesen is elhelyezheti a gépet. A hab a tortán pedig az ESET Internet Security egy éves, egy felhasználós változata, amivel a PC biztonságáról is gondoskodhattok.

További programokért nézelődjetek át gyakran a GameStar Online-ra, és várunk mindenkit június elsején a Hungexpo területén megrendezett PlayIT-re, ahol a GameStar standot a G csarnok G02 standján találjátok meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.