Hirdetés

Vicces troll-akciót indított a legnagyobb pornóvideós oldal



|

Bár az is tény, hogy a magyarok fájó hiányt érezhetnek, ha ránéznek az akciós térképre. De az ötlet tényleg a marketing nagykönyvébe kívánkozik.

Hirdetés

A közkedvelt szólásmondás szerint az internetet két dolog mozgatja, a macskásgifek és a pornó. Ha a dolog némelyest túlzás is, az tény, hogy van néhány olyan szolgáltató, amelyik tényleg nagyüzemben ráfeküdt (már bocsánat) a felnőtt tartalmakra, ezek egyike a YouTube fformátumát szexvideókra átemelő PornHub. Egy átlagos felnőttoldalhoz képest egyébként tényleg ügyesen próbálnak jelen lenni a "hagyományos" médiában is, például évente adnak ki statisztikákat az internetezők speciális használati szokásairól, most pedig egy valóban egyedülálló akcióval hallatnak magukról.

Hirdetés

A Premium Places kezdeményezés abból az ősi mémforrásból ered, hogy bizony egy csomó országban világszerte előfordulnak olyan falvak és városok, amelyek nevei angolra átültetve bizony eléggé sikamlósan hangzanak. Ilyen például a Franciaországban található Pussy, vagy épp Orgy, a német Titz, a hihetetlenül hangzó angol Fingeringhoe, a kanadai Dildo, vagy az amerikai Fort Dick.

A PornHub kezdeményezése nem más, mint az, hogy az összes ilyen nevű helyiség lakosai számára ingyenesen teszik elérhetővé a prémium tartalmakat (ezek általában HD minőségű videókat, szélesebb keresési lehetőségeket jelentenek, de ezt persze csak a közleményből tudjuk, mert honnan máshonnan, ugyebár).

A kezdeményezés aloldalán (ami még abszolút munkahely- és családbarát, tehát ide még nyugodtan lehet kattintani) megtalálhatjuk a szolgáltató által listázott összes vicces nevű várost és falut, a kalandos kedvűeknek érdemes végigmazsolázni a térképet.

Azt viszont csalódottan látjuk, hogy Magyarország nem szerepel egy helyiséggel sem a szolgáltató listáján, szóval ha Pornóapátiban szeretne valaki egy ingyenes prémium tagságot, esetleg írjon nekik levelet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.