Hirdetés

Pornóhirdetések jelentek meg a legnagyobb külföldi híroldalakon



|

Egy felnőtteknek szóló oldal vásárolta meg a Vidme nevű szolgáltatót, és helyesnek gondolta, ha tartalmait a The Washington Post és a Mashable oldalain is terjeszti.

Hirdetés

Nem kell nagyon mélyre túrni az interneten, hogy felnőtt tartalmakra bukkanjunk, de azért arra, amit nagy külföldi oldalak olvasói kaptak, bizonyára nem voltak felkészülve. Csütörtökön fedezte fel egyebek mellett a The Washington Post, a The Verge, a New York Magazine és a Mashable, hogy régebbi cikkeikben pornóhirdetések futnak.

A hibát egy már nem működő oldal, a Vidme domainjének új tulajdonosa okozta. A Vidme 2014-ben indult, és 2017-ben lőtték le, miután nem sikerült a YouTube és a Reddit egyvelegeként sikert elérnie. A Giphy vásárolta fel végül, viszont úgy tűnik, a domaint nem védették le.

Hirdetés

Erre csapott le egy felnőtteknek szóló oldal, így minden olyan cikkben, ahova Vidme-s videó volt beszúrva, hirtelen oda nem illő dolgok jelentek meg. Többségük szerencsére gyorsan kapcsolt, és kitisztította cikkeit, illetve minden bizonnyal keveseket ért trauma, mert az olvasókat inkább a friss anayagok érdeklik, de az eset akkor is érdekes. Sajnáljuk azokat, akik csak egy kajakot evő medvéről akartak olvasni, de helyette valami egészen más fogadta őket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.