Hirdetés

Pozitív értékelés nélkül nem lehetett megnyitni egy iOS applikációt



|

Az alkalmazást valahogy sikerült engedélyeztetnie a fejlesztőknek, de gyorsan kiderült a pontozással kapcsolatos csalás.

Hirdetés

Az Apple hivatalos mobilos áruházában, vagyis az App Store-ban rengeteg különböző alkalmazás érhető el a leghasznosabb applikációktól kezdve azokig az appokig, amelyek fejlesztői csak valamilyen módon, akár csalással próbálják értékesíteni a terméküket. Számos esetben ezek olyan lehetőséggel kecsegtetnek, amik alapvetően hasznosak lennének, de ahogy az az UPnP Xtreme esetében kiderült, a szakértőknek hála gyorsan lebuknak a scammer applikációk.

Hirdetés

Az UPnP Xtreme alapvetően azt kínálta, hogy a felhasználók a telefonjukat a TV-re tudják csatlakoztatni, UPnP és DLNA protokollal pedig streamelhetik a nagy képernyőn a tartalmakat. Kiderült azonban, hogy az applikáció csak abban az esetben volt használható, ha azt megelőzően az emberek legalább három csillagos értékelést adtak rá.

Kosta Eleftheriou, az App Store tartalmaival foglalkozó szakértő rövid videóban demonstrálta, hogy lehetetleníti el a használatot a rendszer, ha nem adnak a felhasználók kedvező értékelést.

Az Apple figyelmét sem kerülte az alkalmazás, és azóta már törlésre került az App Store-ból. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.