Hirdetés

Praktikus új funkciót kap az Instagram



|

Az úgynevezett Repost lehetőséget egy szűk felhasználói kör már kipróbálhatja.

Hirdetés

Az Instagram, illetve az anyavállalat Meta szakemberei folyamatosan törekednek arra, hogy a közösségi oldalon növeljék a felhasználói interakciót, és a platform ne maradjon le a TikTokkal és a Twitterrel folytatott versenyben. Ezt támogatná a legújabb funkció, a Repost, amelyet a cég már egy szűk felhasználói kör számára elérhetővé tett.

A Repost lényege, hogy mások bejegyzéseit már ne csupán Story posztokban tudják megosztani a felhasználók, hanem legyen egy kifejezetten erre specializált funkciógomb.

Hirdetés

A funkciót egy közösségimédia-szakértő, Matt Navarra szúrta ki, de azóta az Instagram is megerősítette, hogy elkezdődött a Repost lehetőségeinek tesztelése.

A videós fronton erősítő Instagram az utóbbi időben előtérbe helyezte a Reels tartalmakat, a Reposttal pedig nemcsak ezeket tudná támogatni, hanem egy praktikus funkcióval megteremtené annak a feltételeit, hogy a felhasználók könnyedén oszthassák meg más profilok meg bejegyzéseit.

Egyelőre nem tudni, hogy a Repost végleges verziója mikor élesedik szélesebb körben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.