Hirdetés

Prémium fülhallgatót adott volna a Google, de meggondolta magát



|

Nagy baki: az egyik Pixel 2 dobozában ott volt a karton a drága fülhallgatónak, amit aztán mégsem ad az okostelefonjaihoz a Google.

Hirdetés

Lucas Everett nemrég az amerikai Verizon szolgáltatótól vásárolt egy Google Pixel 2 okostelefont, és nagyon érdekes dolgot talált a készülék dobozában. 

Hirdetés

A dobozban volt ugyanis egy karton, amiben egy pár fülhallgatónak kellett volna lennie. Fülhallgatót viszont nem ad a Google a drága okostelefonjaihoz, amiért különösen nagy kritikát kapott - nem elég, hogy a tavalyi viccelődés után leszámolt a jackcsatlakozóval, még egy USB-C-s fülhallgatót sem adott az új Pixelekhez.

Pedig a doboz tartalmát felsoroló listán ott volt a fülhallgató. Eközben az USB-C-s adapter viszont hiányzott (ez utóbbi benne van a Pixel 2 és a Pixel 2 XL dobozában). 

A Verizon szóvivője arról beszélt, hogy egyetlen ilyen esettel sem találkoztak még, és sosem láttak ilyen kartont a dobozokban. 

A Google végül színt vallott: ez egy korai terv volt, és valahogyan véletlenül került forgalomba ez a doboz. A Google eredetileg követte volna a Samsungot és az HTC-t, és egy nagyon prémium fülhallgatót adott volna a drága okostelefonjaihoz. 

Valami azonban változott, vélhetően a költségek miatt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.