Hirdetés

Prémium funkciókkal újítanak a középkategóriás LG Q7 okostelefonok



|

Három eltérő konfigurációban érkezik az LG Q7, amely vízálló, a kijelzője pedig 2:1 képarányú.

Hirdetés

A tavalyi LG Q6 egy olyan olcsó okostelefon volt, amely a drágább LG G6-ból merített. A jelek szerint volt annyira népszerű, hogy az LG idén is húzzon egy hasonlót. Az LG G7 ThinQ mintájára itt vannak az olcsóbb LG Q7 okostelefonok

Hirdetés

Az LG Q7-ből három eltérő verzió létezik, és egyik sem olyan erős, mint a G7 ThinQ - valamint a kijelzők felbontása is alacsonyabb. Prémium tényezők azért akadnak: IP68-as minősítés (vízállóak a készülékek), ujjlenyomat-olvasó, 2:1 képarányú kijelző, belógó szenzorsáv nélkül. Nem hiányzik a Hi-Fi audio és a portréfotózás, valamint a QLens AI-funkció sem. 

Az LG Q7a 3 GB RAM-ot, 32 GB tárhelyet, 13 megapixeles hátsó és 5 megapixeles előlapi kamerát kap. Az LG Q7 ezt egy extra 8 megapixeles hátlapi kamerával fejeli meg, az LG Q7+-ban pedig már 4 GB RAM és 64 GB tárhely van, a fő kamera pedig 16 megapixeles. 

Mindhárom modellbe 5,5 hüvelykes, 2160 x 1080-as kijelző került, 3000 mAh-s akkuval. Adott az USB-C port és a microSD-foglalat is. A processzorról csak annyit tudni, hogy vagy egy 1,5 GHz-es, 8-magos verziót kapunk, vagy egy 1,8 GHz-es, 8-magos változatot. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.