Hirdetés

Próbáltad már ezeket a menő zenelejátszókat?



|

Mutatunk három nagyszerű és ingyenes zenelejátszót, amelyekről valószínűleg még nem hallottál.

Hirdetés

A zenei streamingszolgáltatásokon nincs rajta minden dal, amit szeretsz. Persze a merevlemezen ott vannak a hiányzó számok is. Éppen ezért egy jó zenelejátszó még mindig alap kellék egy PC-n. Természetesen rengeteg különböző megoldás létezik, eltérő ígéretekkel és funkciókkal. Most három olyan nagyszerű és ingyenes zenelejátszót mutatunk, amit csak kevesen ismernek. 

Hirdetés

Voltra - minimalista lejátszó, streaminges extrával

A Windows, macOS, Linux és iOS rendszerekre ingyen tölthető Voltra mindenképp megér egy próbát. Letisztult, egyszerű, ennek ellenére látványos és könnyen kezelhető felülete van. Saját médiakönyvtárat építhetsz benne, böngészhetsz az albumok, szerzők között, lejátszási listákat hozhatsz létre. A program minden gyakori audioformátumot támogat. 

Nagy extra, hogy a Voltrában streamingszolgáltatás is van. Egy fiókkal egyszer mindent ingyenesen streamelhetsz. Sajnos ezután a streamelés fizetős. 

Harmony - iTunes, de a felesleg nélkül

Az Apple iTunest mostanra nincs olyan, aki szeretné, hiszen nagy, túlzsúfolt és feleslegesen túlbonyolított alkalmazás lett, ami zenelejátszónak tökéletesen alkalmatlan. Akinek tetszik a felülete, de nem akarja felzabáltatni a PC-je erőforrásait, az próbálja ki a Harmony zenelejátszót. Ez Windows, macOS és Linux rendszerekre tölthető, a helyileg tárolt zenéket játssza le. A népszerűbb streamingszolgáltatásokhoz (Spotify, Deezer, Google Play Music, YouTube, stb.) mindenesetre vannak pluginek, vagyis a bejelentkezés után a Harmony gyakorlatilag bármilyen zene lejátszása alkalmas egy keresés után. 

Plexamp - ha hiányzik a Winamp

A Plex fejlesztőinek önálló zenelejátszója ez, ami ideális választás, ha szeretted a Winampot. Névben és kinézetben is arra üt a Plexamp, ami remek használati élményt ígér, és olyan funkciókat, amik a régebbi zenelejátszókban alapnak számítottak (szünetmentes lejátszás vagy például a hangerő normalizálása). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.