Hirdetés

Problémák lehetnek a PlayStation VR2 kontrollereivel



|

Több felhasználó is jelezte, hogy a jobb Sense kontroller nem épp úgy működik, ahogy kellene.

Hirdetés

Tegnap világszerte elérhetővé vált a Sony második generációs VR-szettje, a PlayStation VR2, aminek dobozában a szemüveg mellett két kontroller is található, ezekkel együtt teljes az élmény. Sajnos nem mindenki merülhet el egyelőre a játékokban, redditezők egész sora jelezte az elmúlt 24 órában, hogy az egyik, konkrétan a jobb Sense kontroller nem működik megfelelően.

Valószínűleg szoftveres hiba okozza, hogy a gombokat a rendszer nem mindig érzékeli, és vannak, akiknek sikerült ezt áthidalni a kontrollerek gyári visszaállításával, a ravaszok visszajelzésének ki- és bekapcsolásával, az eszköz újracsatlakoztatásával, esetleg a DualSense kontroller leválasztásával.

Hirdetés

A fórumposztban több százan jelentkeztek, olyanok is, akiknek a fentiek valamelyike megoldotta a problémáját, viszont nem mindenki járt sikerrel. Állítólag sikerült felvenni a kapcsolatot a Sony ügyfélszolgálatával, ahol tudnak a problémáról.

Nálunk egyelőre rendben működik a PlayStation VR2 minden eleme, de aki vett már egyet, mindenképp számoljon be tapasztalatairól.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.