Hirdetés

Projektorral támadhat a Microsoft Surface Mobile



|

A jelek szerint a Surface Mobile saját tollat és projektort kaphat, vagyis okostelefonnak és PC-nek is jó lenne.

Hirdetés

Bár a mobilos Windows jelenleg teljesen eltűnt a térképről, mindig hallható egy-egy pletyka, amely szerint az asztali és laptopos környezetben domináló Microsoft még visszatérne egy Surface Phone-nal. 

Hirdetés

Ezúttal WalkingCat szúrt ki egy bejegyzést a Microsoft Bilibili fiókján - a kínai források egy Surface Mobile-ról szólnak

A készülék állítólag Qualcomm Snapdragon processzorra épít, van kitámasztója, támogatja a tollakat, és van egy projektora is, ami bárhová tud vetíteni egy órán keresztül. 

Ez azt jelenti, hogy a Continuum fejlődne, vagyis többé monitor és perifériák sem szükségesek ahhoz, hogy PC-ként használjunk egy windowsos okostelefont. A Qualcomm és a Microsoft ráadásul jelenleg is dolgoznak azon, hogy a Windows 10 fusson ARM lapkákon, és támogassa a Win32-es és az univerzális appokat is. 

Jó kérdés, hogy mindez elég-e ahhoz, hogy rávegye az embereket a váltásra és egyetlen készülék használatára (okostelefon és külön PC helyett). Egy ilyen Surface Mobile mindenesetre a jövőbe mutatna, és ha elegen vesznek hasonlót, a fejlesztők is fókuszt váltanak majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.