Hirdetés

A titkosított mail mellett a titkosított naptár is megérkezett



|

A Gmail alternatívája a titkosított ProtonMail, amely most titkosított naptárral újított.

Hirdetés

A ProtonMail nevét már ismerik azok, akik a Gmail helyett alternatívát kerestek: ez egy titkosított levelezőszolgáltatás. Az utóbbi években aztán a CERN-kutatók által létrehozott cég más irányokba is elindult, ezúttal például a biztonságra koncentrálva egy titkosított naptárral újítottak. A ProtonCalendar a végpontok között titkosítja az adatokat, harmadik fél nem látja, még a fejlesztők sem. 

Hirdetés

A program hagyományos funkciókat kínál, ahogy várnánk tőle, így vannak emlékeztetők, ismétlődő események is. A naptár elérhető online, idén érkezik a dedikált app iOS-re és Androidra. A webes verzió bétaként működik, ha ez lemegy, akkor az ingyenes csomagot használók is hozzáférnek majd. A jövőben pedig jön a biztonságos felhőtárhely, a ProtonDrive is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.