Hirdetés

PS5-kombatibilis vezeték nélküli fejhallgatókat mutatott be a Razer



|

A Kaira és a Kaira Pro akár PS4-el, PC-vel és mobillal is használható.

Hirdetés

A tavaly ősszel megjelent PlayStation 5 vásárlóinak egészen eddig kellett várniuk, hogy a Razer olyan vezeték nélküli gamerheadsetekkel álljon elő, amelyek a next-gen konzollal is kompatibilisek.

A nemrég bejelentett Kaira és Kaira Pro emellett persze PS4-el, PC-vel és a mobilokkal is elboldogul, így meglehetősen széles a potenciális vásárlók köre.

Hirdetés

A specifikációk leírását érdemes a közös tulajdonságokkal kezdeni: a 99,99 dolláros Kaira és a 199 dolláros Kaira Pro egyaránt támogatják a Bluetooth-t és a 2,4 GHzes vezeték nélküli kapcsolatot, valamint mindegyikhez jár egy USB-C kábel is. Ezek mellett pedig mindkét modellen elérhető a Razer SmartSwitch funkció, amellyel a headseteken keresztül fogadhatjuk a hívásokat, ha vezetékes üzemmódban használjuk őket.

Razer Kaira

Ennyiben viszont ki is merülnek a hasonlóságok, a többi területen természetesen a drágább Kaira Prónak áll a zászló. A prémium füles fő attrakciója a beépített Razer Hypersense haptikus visszajelzés, de 50 mm-es titán hangszórókkal, RGB-világítással, lecsatolható mikrofonnal, fém pántbetétekkel és plüss-műbőr memóriahabos fülpárnákkal is igyekszik megszolgálni az árát. Üzemidő tekintetében 50/11 órát ígér a gyártó, az utóbbi bekapcsolt világítással és haptikus visszajelzéssel értendő.

Razer Kaira Pro

Ami pedig az alap Kairát illeti, önmagában ez is egy korrekt füles, de hiányoznak belőle az extrák: nincs Hypersense, RGB, titán hangszórók, fém betétek és lecsatolható mikrofon sem, a fülpárna pedig egy egyszerűbb (Flowknit) borítást kapott. A spórolás az üzemidőn is megmutatkozik, az olcsóbb kivitelből ugyanis csak 30 órányi szuszt lehet kipréselni.

Az alap Kaira árusítása már el is kezdődött, a Kaira Pro-é viszont csak valamikor november végétől indul. A headsetek mellett a Razer egy gyorstöltő állványt is leleplezett a PS5 DualSense kontrolleréhez, ami 40 dollárért rendelhető.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.