Hirdetés

Jönnek a 10 perces sorozatok telefonra és tabletre



|

Nagy nevek alapították az igen különc Quibi szolgáltatást, ami 10 perces sorozatepizódokkal és mobilos, álló képarányú tartalmakkal hódítana.

Hirdetés

Kevesebb mint egy hónap múlva elindul az új Quibi szolgáltatás. Egy újabb streamingpiaci szereplőről van szó, saját gyártású tartalmakkal, ami a Netflix és a Disney+ babérjaira tör. Napi műsorokra és sorozatokra is számíthatnak azok, akik mobilon és tableten szeretnek médiatartalmakat nézni. A szolgáltatást a Dreamworks egyik társalapítója és a HP korábbi ügyvezetője, Jeffrey Katzenberg és Meg Whitman indították el. Mostanra 1,75 milliárd dollárt gyűjtöttek a befektetőktől. 

Hirdetés

A platform csak mobilon lesz elérhető, iOS-t és Androidot futtató mobilokon és tableteken, tehát okostévéken és konzolokon nem. Abban is különc lesz a szolgáltatás, hogy a sorozatok egyes részei maximum 10 perc hosszúak lesznek, egy szezon maximum olyan hosszú lesz, mint egy mozifilm. A műsorokat pedig nem csak fekvő, álló módban is lehet majd nézni, úgy szerkesztik a műsorokat. 

Egyelőre csak Amerikában és Kanadában működik, április 6-tól a szolgáltatás 50 saját sorozattal, reklámokkal 4,99 dollárba, azok nélkül 7,99-be kerül majd havonta - azt nem tudni, hogy más régiókba mikor érkezhet. Sok hírességgel forgattak már, de erősen kétséges, hogy ezek az alkotások más régiókba eljutnak-e egyáltalán valaha. A streaming- és film-, sorozatpiac így töredezettebb lehet, mint valaha. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.