Hirdetés

Rainbow Six Siege stílusú gamer perifériákat villantott a SteelSeries



|

A gyártó a Ubisofttal és a KontrolFreekkel együttműködve tervezte a különleges stílusú kollekciót.

Hirdetés

A SteelSeries Prime a gyártó egyik legsikeresebb gamer egere, a saját fejlesztésű TrueMove Pro szenzor technológiának és a több elérhető beállításnak köszönhetően népszerű választás a profi játékosok körében is. A legújabb Prime modellt a SteelSeries a Ubisofttal együtt tervezte a Black Ice stílusában, illetve az egér mellett még egy új egérpadot és joysticket is kiadott a gyártó.

A két vállalat már korábban is dolgozott együtt, az Arctis Pro Speaker Plates és az egyedi dizájnnal rendelkező Qck egérpad csak limitált ideig volt elérhető, vélhetően a Black Ice modelleket is hamar el fogják kapkodni a rajongók.

Hirdetés

A SteelSeries Prime: Black Ice Edition a hagyományos Prime technikai tulajdonságaival rendelkezik, így a mindössze 69 g-os egér TrueMove Pro szenzort kapott, a Prestige OM gombok akár 100 millió kattintást is kibírnak, illetve a készülék öt különböző mód tárolására is képes.

Az új Rainbow Six kollekció másik tagja a QcK Heavy XXL: Black Ice Edition egérpad, ami 900x400 mm-es, könnyedén elfér rajta az egér és a billentyűzet is. A KontrolFreek együttműködésével pedig a speciális Black Ice joystick készült, amivel a hagyományos PlayStation és Xbox kontrollereken cserélhetjük az eredeti irányítókarokat. 

A SteelSeries Prime: Black Ice Edition 80 euróért (kb. 28 ezer forintért) rendelhető meg a gyártó hivatalos honlapján, de hazánkban sajnos egyelőre nem elérhető a termék.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.