Hirdetés

Nagyon olcsó, de erős okostelefon lett a Realme C3



|

100 dollárnak megfelelő összegért többek között 5000 mAh-s akkut és 6,5 hüvelykes kijelzőt is kínál a Realme C3 okostelefon.

Hirdetés

A Realme sokáig húzta a reménybeli vásárlók idegeit Realme C3 okostelefonjával, majd végül hivatalosan is leleplezte, mint szuperolcsó mobilt. Ez az eddigi egyik legerősebb olcsó készülék a piacon, mivel 12 nm-es Helio G70 lapka dübörög benne két Cortex-A75 és hat Cortex-A55 maggal. Ehhez a Mali-G52 MC2 GPU társul, aminek hála még a mobilos játék sem lehetetlen feladat számára. 

Hirdetés

Az ártakarékos készülékbe 5000 mAh-s akkumulátort építettek, emellett fröccsenésálló, hátul 12 és 2 megapixeles, elöl  5 megapixeles kamerákkal rendelkezik, míg a kijelzője 6,5 hüvelykes, HD+ felbontású és LCD típusú. Az eszközt dual-SIM-támogatás, microSD-foglalat, microUSB port jellemzi, az Android 10-re Realme UI-t húztak. 

Ujjlenyomat-olvasóval nem rendelkezik, de ezt nem is várhatjuk el tőle, amikor a 3/32 GB-os modellt nagyjából 98 dollárért, a 4/64 GB-os változatot pedig 112-ért lehet február 14-étől Indiában beszerezni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.