Hirdetés

Redmi mobilban debütálhat a Samsung 64 megapixeles szenzora



|

Furcsa módon nem Samsung készülékben lesz először a gyártó 64 megapixeles szenzorából: elsőként a Redmi használhatja azt.

Hirdetés

Nem is olyan régen mutatta be a Samsung azt a mobilokba szánt szenzorát, amely 64 megapixeles felbontással dolgozik, tehát rálicitál a manapság megszokott 48 megapixeles megoldásokra. Ez önmagában persze nem eredményez jobb képeket, de a képpontok kombinálásával megpróbálnak valami újat alkotni. 

Hirdetés

Sokan azt remélték, hogy a 64 megapixeles szenzort a Samsung a Galaxy Note 10-ben használja majd először. Mivel azonban a több megapixel nem eredményez önmagában jobb képminőséget, illetve a Samsung a Galaxy S10+ kamerarendszerére építhet, ezért gyakorlatilag biztosra vehető, hogy továbbra is a Galaxy A szériában veti be először az új technológiákat a gyártó. 

Ice Universe szerint bár a nemzetközi piacon először egy Galaxy A szériás okostelefonban debütál majd a 64 megapixeles szenzor, de az abszolút elsőség nem a Samsungé lesz. Először ugyanis a hazai piacán a Redmi használhatja majd a szenzort. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.