Hirdetés

Imádják az emberek a Redmi Note 8 szériát



|

Három hónap alatt 10 millió Note 8 szériás okostelefont tudott eladni a Redmi, vagyis igen népszerű a sorozat.

Hirdetés

A Xiaomi augusztusban dobta piacra a Redmi Note 8 okostelefonjait, amelyek az igen sikeres Redmi Note 7 sorozatot követték. Egyesek szerint az új modellek kevésbé vonzóak, az eladási adatok azonban hatalmas népszerűségről árulkodnak. 

Hirdetés

A Redmi megerősítette, hogy három hónap alatt 10 millió Redmi Note 8 szériás mobil talált gazdára. Ez azt jelenti, hogy az új sorozat sokkal népszerűbb, mint az előző. 

Miközben a Redmi Note 8 nagyon kedvelt modell, sokan kritizálják is azért, ugyanis az elődhöz mérten gyengébb lapkát, Snapdragon 665-öt kapott. A Note 8 Pro verzióban lévő MediaTek SoC sem sokat segít ezen a megítélésen. 

A gyártó szerint napi szinten 110 000 darab ilyen modell talál gazdára. A széria Európában és hazánkban is kedvelt, hamarosan pedig újabb izgalmakat hoz a Redmi a K30 formájában. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.