Hirdetés

Régen várt funkcióval bővült az Android üzenetküldő appja



|

Sok ideje várták az Android felhasználók, miközben iOS-en semmi igény nem mutatkozik rá.

Hirdetés

A Google végre lehetővé tette az Android felhasználóknak, hogy a platform dedikált üzenetküldő alkalmazásában is nagyíthassák a szövegeket. Korábban erre csak úgy volt lehetőség, ha átléptek a beállításokba és az egész rendszer betűméretét átállították, ami valljuk be, nem túl barátságos megoldás.

Az üzenetekben működő nagyításhoz nincs másra szükség, mint két ujjal a már jól megszokott nagyítás vagy kicsinyítés gesztust alkalmazni. Ugyan a funkció sok éve várólistán volt, még mindig nem elérhető mindenki számára.

Hirdetés

A betűméret átállítása minden beszélgetésre kihat majd, azonban lesznek egyes UI elemek, amik nem fognak arányosabb nagyobbá válni.

A frissítés úgy tűnik, hogy nem szerveroldali lesz, így majd mindenkinek magának kell frissíteni az üzenetek appot a Play Store-on keresztül. Ha még nem elérhető az update sem kell aggódni, könnyen lehet ugyanis, hogy több napig is eltart, míg mindenkinek megjelenik a frissítés.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.