Hirdetés

Reggel világszerte leállt az Instagram



|

Aki a reggelijéről akart volna fotót megosztani, kénytelen volt enélkül elkezdeni falatozni.

Hirdetés

Magyar idő szerint ma hajnal óta nem működött az Instagram: ugyan az alkalmazás elindult és betöltötte a legutolsó futtatáskor is látható fotókat, valamint sztorikat, de a képekre kattintva már semmi se jött elő, és frissíteni sem volt képes.

Hirdetés

Az oldalt böngészőben elérni próbálók számára 5xx Server Error üzenetet dobott a rendszer, de egyelőre nincs hivatalos információ arról, mi okozhatja a hibát. A felhasználók Twitteren és Facebookon értetlenkedtek. A legjobb üzeneteket is ez a helyzet szüli, valaki például ezzel jelentkezett:

"Sose járok Twitteren, most is csak azért jöttem, hogy megnézzem, mi van az Instagrammal."

Bár elindultak a találgatások arról, hogy van-e köze a mostani leállásnak az Instagram két alapítójának távozásához, de a szakértők szerint szinte biztosan nem erről van szó, inkább valamilyen konkrét üzemeltetési probléma lehet a ludas. Az 5xx Server Error üzenet mögött sokféle hiba meghúzódhat, de a lényege mindegyik esetben ugyanaz, miszerint a szolgáltatást üzemeltető szerverek nem tudják visszaigazolni a kliensek (tehát az app vagy a böngésző) kéréseit.

A szolgáltatás végül magyar idő szerint nagyjából fél 11 után állt helyre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.