Hirdetés

Régi funkciókat is megtartanak az új iPadek



|

Jön a hetedik-generációs iPad és az iPad mini 5, úgy néz ki, hogy Touch ID-val és jackcsatlakozóval.

Hirdetés

Az Apple március 25-én tartja a következő nagy rendezvényét, és elvileg itt debütál az előfizetős Apple News szolgáltatás. A tippek szerint ekkor jöhet az AirPods 2, de az EEC és a BIS tanúsítványai alapján a hetedik-generációs iPad és az iPad mini 5 is befutnak. 

Hirdetés

A pletykák szerint az iPad mini 5 igazából pontosan ugyanaz lesz, mint a 2015-ös iPad mini 4, de a rendszerchipet kicseréli az Apple. A mostani modellben még a 2014-es iPhone 6 lelke, az A8 SoC dolgozik. 

A hetedik-generációs iPadet nézve a legnagyobb kérdések a specifikációkat övezik. A Macotakara úgy tudja egy beszállítótól, hogy a képernyő ezúttal 10 hüvelykes lesz, más források szerint azonban marad 9,7 hüvelykes, mint az előző generációknál. 

Többen remélték, hogy az új iPad Face ID-ra vált, de a beszállítók szerint az új tablet továbbra is megtartja a Touch ID ujjlenyomat-olvasót. Ez pedig azt jelenti, hogy marad a home gomb is, tehát a dizájnváltásról és a Face ID-ról is le kell mondani. A jó hír az, hogy legalább a jackcsatlakozó is marad. Min-Chi Kuo szerint azonban az új iPad megtartja a Lightning portot, és nem áll át USB-C-re. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.