Hirdetés

Régi időket elevenít fel az új Moto Mod



|

Nem újdonság, de a fizikai QWERTY-billentyűzetek szerelmeseinek telitalálat a Livermorium Slider Keyboard Moto Mod.

Hirdetés

A Lenovo (Motorola) Moto Z szériája többek között azért különleges, mert modulárisan lehet hozzácsapni a Moto Mod kiegészítőket. Két újdonság is érkezett most ezekhez az okostelefonokhoz. 

Hirdetés

A Livermorium Slider Keyboard Moto Mod egy olyan kicsúsztatható billentyűzet, amely remek megoldás a fizikai QWERTY-billentyűzetek szerelmeseinek, azonban a készülék hátlapja mögé rejthető, ha nincs rá szükség. Régebbi mobilokról bárkinek ismerős lehet ez a koncepció, amely egyébként tavaly díjat is nyert. 

A Lenovo ígérete szerint ez a billentyűzet a következő hónapokban már megvásárolható lesz, 99 dollárért. Természetesen semmit nem takar ki a kijelzőből, és sokkal jobb visszajelzést ad gépelés közben, mint a virtuális társai. 

A másik érdekesség a Vital Moto Mod, amely az egészségügyi adataink monitorozását segíti. Figyelhetjük a pulzusunkat, a testhőmérsékletünket és a vérnyomásunkat is (többek között) ennek a kiegészítőnek hála. Ennek a vételára 400 dollár lesz, és áprilistól vihető - az átlagfelhasználóknak kicsit túlzás, de az egészségügyben dolgozóknak praktikus lehet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.