Hirdetés

Régi kedvenceidet rángatja elő a YouTube Music új funkciója



|

Van egy szám, amit régen sokat hallgattál, és erről a YouTube is tud? Itt az idő, hogy újra rákattanj!

Hirdetés

Sokan sokféleképp hallgatunk zenét: van, aki arra esküszik, hogy egy albumot mindig az elejétől a végéig kell hallgatni, míg mások az összes lementett zenéjüket egy listába rakják, és több, hangulatukhoz épp nem illő zenét léptetnek át, mint amennyit aztán meghallgatnak.

Bizonyára közületek is sokan ismerik azt az érzést, amikor egy dal nagyon megtetszik, hetekig pörgetjük szüntelenül, aztán annyira ráununk, hogy soha többé nem akarjuk hallani - vagy legalábbis egy jó darabig, de ha később mégis rábukkanunk, nosztalgikus érzésekkel telve élvezzük ismét.

Hirdetés

Hamarosan új funkcióval fog bővülni a YouTube Music, ami segít, hogy régen kedvelt számaink újra előtérbe kerüljenek. Egy redditező osztott meg egy képet a tesztelés alatt álló újdonságról, a Forgotten Favorites listáról, rajta régen kedvelt, de egy ideje már nem hallott számaival.

Nem tudni még, mikor élesítik ezt széles körben, de a szolgáltatás felhasználóinak érdemes figyelnie a Home fület.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.