Hirdetés

Régi mobilokra hozott Android 9 Pie-t a LineageOS 16



|

Megérkezett a LineageOS 16, rengeteg okostelefonra és táblagépre hozta el az Android 9 Pie-t - régebbi modellekre is.

Hirdetés

Az egyedi ROM-ok olyan funkciókat hozhatnak az androidos okostelefonokra és táblagépekre, amelyek a gyári szoftverből hiányoznak. Arra is jók viszont, hogy nagyjából naprakészen tartsák a régi eszközöket, a gyári szoftveres támogatás megszűnése után is. 

Hirdetés

A LineageOS 16 nemrég érkezett meg, és ez a verzió már az Android 9 Pie rendszerre építkezik. Számos okostelefonra és táblagépre elérhető, még olyan modellekre is, amelyek 2014-ben jelentek meg. 

Támogatott például a 2014-es OnePlus One és Samsung Galaxy S5, valamint a Google Nexus 6. Persze azért újabb mobilokra is telepíthető, például a Xiaomi Pocophone F1-re, a Huawei P20 Próra vagy a Motorola Moto X4-re. Hamarosan további eszközök is felkerülnek a listára, amely egyébként itt tekinthető meg

Az Android 9 Pie mellett a LineageOS 16 más extrákat is tartogat: a Styles API frissült, és már az Android sötét módjával is kompatibilis lesz a jövőben, az értesítéseknél az üzenetek megjelölhetőek olvasottként, a rendszer pedig automatikusan keres frissítéseket a beállított időközönként. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.