Hirdetés

Régóta várt dologgal bővült az androidos Google Keep



|

A visszavonás és az ismét műveletek végre elérhetőek az alkalmazásban.

Hirdetés

Aki használja a Google Keep jegyzetelőjét, azzal bizonyára előfordult már, hogy véletlenül egy nagy halom szöveget törölt ki az egyik listáról. 

Hirdetés

Éppen ezért jó hír, hogy az app androidos verziójába egy régóta hiányolt funkciópáros érkezett: a visszavonás és az ismét opció. 

Az új gombok egyből láthatóak, amikor egy jegyzetet kezdünk szerkeszteni, és alul, két nyíl alakú ikon formájában használhatóak. 

Sajnos a funkció egyelőre az aktuális szerkesztési menetre van korlátozva, tehát előzőleg, például tegnap végrehajtott módosításokat már nem tüntethetünk el, előzménytörténet nincs. Amint kilépünk egy jegyzetből, minden módosítás mentve lesz. 

A funkció a Google Keep v.3.4.803.02-es verziójától kezdve érhető el, ami elméletben hamarosan mindenki számára elérhető válik. A változtatási listában az újítás egyébként nem szerepel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.